Проста і всім відома страва з картоплі та грибів. Але якщо вона проста, це зовсім не означає, що вона не смачна. Навпаки, ви приємно здивуєтеся її смаку і аромату. Якщо додати приправ за своїм бажанням, то вийде ще більш насичений смак і запах. Ви запросто можете перетворити звичайну сімейну вечерю на маленьке свято завдяки цій страві. Гриби надають особливого смаку, цибуля робить страву більш соковитою, а вершки - м'якою і ніжною. До такої страви підійде будь-який легкий овочевий салат на швидку руку - і ваша вечеря вже не така одноманітна. Приготуйте смажену картоплю із грибами у вершках і ви отримаєте море задоволення і позитивного настрою.
Гриби помити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Картоплю очистити і нарізати соломкою або скибочками.
Сковороду з рослинною олією розігріти і обсмажити гриби (близько 15 хвилин). Окремо до золотистого кольору обсмажити картоплю (під кришкою). Потім (хвилин через 10) додати цибулю і обсмажити протягом декількох хвилин. Потім додати гриби і тушкувати.
Додати до овочів гриби і кілька хвилин тушкувати. Залити в сковороду вершки і готувати близько 5-7 хвилин, помішуючи. Подавати страву гарячою.