Суп з печених томатів
Кількість порцій - 2
Час приготування - 45 хв

Суп з печених томатів

Суп з печених томатів легкий та швидко засвоюється організмом. Якщо ви слідкуєте за своєю фігурою та сидите на дієті, вам він повинен особливо сподобатись, адже він надзвичайно ситний і водночас низькокалорійний. Ви тільки подивіться скільки смакоти містить цей дивовижний шедевр. Звичайно ж основу складають витончені за свою формою, ніжні та м’ясисті томати, які в поєднанні з духмяним запахом часничку та італійськими травами, можуть скласти конкуренцію будь-якому заморському делікатесові. Випечені в духовці плоди землі наповнять ароматом та любов'ю ваш дім, а в доповнені з правильно приготованим курячим бульйоном, зможуть радувати вас своїми смаковими властивостями та користю. Адже сумніву немає в тому, що приготовані з любов'ю та натхненням страви завжди споживаються на ура.

Інгредієнти

  • Помідори - 300 г
  • Олія оливкова - 50 мл
  • Часник - 2 зуб.
  • Базилік - 15 г
  • Італійські трави - 10 г
  • Пудра цукрова - 15 г
  • Бульйон курячий - 100 мл
  • Цибуля ріпчаста - 50 г

Етапи приготування

  • 01

    Томати розрізати навпіл (горизонтально) і викласти на змащене олією деко.

  • 02

    Щедро посипати цукровою пудрою, травами і часником.

  • 03

    Запікати в духовці при температурі 190°C градусів протягом 20 хвилин.

  • 04

    Обсмажити дрібно нарізану цибулю, додавши трави і часник.

  • 05

    Покласти в блендер і подрібнити разом з помідорами до консистенції пюре.

  • 06

    Додати курячий бульйон, сіль, перець і процідити.

  • 07

    Перелити суп в супницю, прикрасити листям базиліка і оливковою олією.