Румунські ковбаски
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Румунські ковбаски

Одною із самих популярних страв румунської кухні вважаються мічі (мітітеї). Це румунські ковбаски зі свинячого і яловичого фаршу, які готують на грилі або вугіллі. Запропонований рецепт - один із варіантів цієї страви. У цьому рецепті ковбаски пропонується приготувати зі свинячого фаршу і обсмажити на сковороді. Дуже важливо ретельно вимісити фарш і воду додавати у фарш малими порціями, гарненько вимішуючи. Після вимішування необхідно ретельно "відбити" приготовлену м'ясну суміш. Яким чином? Збирайте фарш у ком і кидайте його назад у миску. У цих нескладних маніпуляціях секрет успіху страви. Крім зазначених у рецепті, за бажанням можна додати у фарш свої улюблені спеції і приблизно 0,5 чайної ложечки соди.

Інгредієнти

  • Свинина - 500 г.
  • Сухарі панірувальні - 80 г.
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Борошно пшеничне - 20 г.
  • Олія рослинна - 60 мл.
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Майоран - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Свинину промолоти через м'ясорубку 2-3 рази. Викласти фарш в миску, посолити і поперчити за смаком, додати майоран.

  • 02

    Додати подрібнений часник, додати 50 мл. холодної води, ретельно перемішати до однорідної маси.

  • 03

    Розділити фарш на кілька частин, з кожної скачати ковбаски, обваляти спочатку в борошні, після - у збитому яйці, в кінці - в сухарях.

  • 04

    Обсмажити всі ковбаски на рослинній олії, з усіх боків. Подавати з картоплею фрі.