Салат "Кобб"
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Салат "Кобб"

«Кобб» - один з найбільш улюблених салатів у американців. За популярністю він аналогічний нашому салату «Олів'є». Це шикарне блюдо для прийому гостей і як основне блюдо на вечерю, сніданок, а також прекрасне доповнення до обіду. Поєднання білків з великою кількістю зеленого салату і спеціальним сирним соусом робить цей салат неповторним. Приготування цієї страви не займе багато часу. В рецепті салату «Кобб» головну кулінарну роль відіграє авокадо, бекон, помідори і листя салату. Підбір інгредієнтів можна робити на свій смак. Подається страва завжди чітко викладеними рядами з різних інгредієнтів і заправляється гострим соусом-заправкою.

Інгредієнти

  • Куряча грудка - 1 шт.
  • Листя салату - 50 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Помідори - 2 шт.
  • Авокадо - 1 шт.
  • Селера - 2 стебла
  • Чеддер - 50 г.
  • Бекон - 40 г.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 4 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Для заправки часник пропустити через прес. Змішати з гірчицею і оливковою олією.

  • 02

    Бекон обсмажити на розпеченій сковороді 5 хвилин. Всі інгредієнти нарізати невеликими кубиками.

  • 03

    Викласти салатні листя. Зверху смужками викласти інші інгредієнти. Заправку подавати окремо.