«Кобб» - один з найбільш улюблених салатів у американців. За популярністю він аналогічний нашому салату «Олів'є». Це шикарне блюдо для прийому гостей і як основне блюдо на вечерю, сніданок, а також прекрасне доповнення до обіду. Поєднання білків з великою кількістю зеленого салату і спеціальним сирним соусом робить цей салат неповторним. Приготування цієї страви не займе багато часу. В рецепті салату «Кобб» головну кулінарну роль відіграє авокадо, бекон, помідори і листя салату. Підбір інгредієнтів можна робити на свій смак. Подається страва завжди чітко викладеними рядами з різних інгредієнтів і заправляється гострим соусом-заправкою.
Для заправки часник пропустити через прес. Змішати з гірчицею і оливковою олією.
Бекон обсмажити на розпеченій сковороді 5 хвилин. Всі інгредієнти нарізати невеликими кубиками.
Викласти салатні листя. Зверху смужками викласти інші інгредієнти. Заправку подавати окремо.