Салат "Кодру"
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Салат "Кодру"

Салат «Кодру» - дуже смачний і незвичайний салат. Він дуже легкий і простий у приготуванні. Одним з головних інгредієнтів виступає марочне столове вино «Кодру», що додається при приготуванні соусу, звідси салат і отримав назву «Кодру. Можлива заміна вина «Кодру» будь-яким іншим білим вином. Готується цей салат неймовірно швидко. Овочі ретельно перемивають, перед нарізкою їм необхідно дати обсохнути. Салат виглядає особливо ефектно, якщо овочі порізати різними способами. Також для зовнішньої естетики можна порізати перець червоного і зеленого кольору, а можна обмежитися і одним кольором. Прикрашають салат зеленню на власний смак.

Інгредієнти

  • Солодкий перець - 120 г.
  • Картопля - 120 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Мариновані гриби - 80 г.
  • Огірок - 100 г.
  • Соняшникова олія - 3 ст. л.
  • Помідори - 120 г.
  • Сіль - за смаком
  • Кріп - 2 ст. л.
  • Часник - 2 зубчики

Етапи приготування

  • 01

    Охолоджену варену картоплю, гриби, огірки, помідори нарізати скибочками, цибулю - кільцями, солодкий перець - соломкою.

  • 02

    Для соусу з'єднати масло, сіль, подрібнений часник. Добре перемішати.

  • 03

    Укласти овочі та гриби шарами, полити соусом, присипати кропом.