Салат "Морська зірка"
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Салат "Морська зірка"

Представляємо вашій увазі, рецепт салату "Морська зірка". Рецепт приготування салату досить простий. Але навіть із самих звичайних інгредієнтів можна зробити незвичайну й дуже гарну страву. Як, наприклад, в нашому випадку з салатом "Морська зірка". Достатньо мати трохи бажання і фантазії. Важливим вважається також подача страви на стіл. Навіть, якщо сам салат досить простий, його можна вміло прикрасити і тоді простий салат перетвориться на шедевр. Ви можете не сумніватися, що наш салат не залишить нікого байдужим. Наша мила і цікава страва зачепить усіх за душу. У такому прекрасному вигляді його можна подавати не тільки своїм близьким, але й дорогим гостям. Салат відмінно прикрасить ваш святковий стіл.

Інгредієнти

  • Картопля - 300 г.
  • Крабові палички - 200 г.
  • Огірки - 100 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Форель - 150 г.
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - за смаком
  • Лимон (для прикраси) - 1 шт.
  • Петрушка (для прикраси) - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Відварити картоплю "в мундирі" в підсоленій воді, до готовності. Остудити.

  • 02

    Яйця відварити протягом 10 хвилин з моменту закипання. Охолодити, заливши холодною водою.

  • 03

    Відварену картоплю почистити, натерти на дрібній терці.

  • 04

    Огірок натерти на дрібній терці.

  • 05

    Крабові палички порізати дуже дрібними шматочками.

  • 06

    Яйця почистити, натерти на дрібній терці.

  • 07

    Картоплю перемішати з 2-3 ст. л. майонезу. Викласти на пласку велику тарілку у формі п'ятикутної зірки.

  • 08

    Зверху картоплі викласти огірок, трохи посолити, полити майонезом.

  • 09

    Зверху огірків викласти крабові палички, трохи посолити, полити майонезом.

  • 10

    Яйця змішати з невеликою кількістю майонезу і дрібкою солі. Викласти зверху крабових паличок.

  • 11

    Далі необхідно покрити весь салат пластинками червоної риби.

  • 12

    Решту крабових паличок порізати дуже тоненькими шматочками товщиною 1-2 мм.

  • 13

    Розкласти нарізані палички по краю «щупалець» у вигляді «присосок».

  • 14

    Прикрасити салат часточками лимона і петрушкою.