Салат з авокадо, помідорами, маслинами і пармезаном
Кількість порцій - 2
Час приготування - 7 хв

Салат з авокадо, помідорами, маслинами і пармезаном

Плануючи святкове меню, Ви напевно задумалися про те, що салатики, які регулярно подаються на стіл, вже набридли. Будь-якій господині завжди хочеться здивувати гостей, приготувавши таку страву, яка вразить своїм ефектним виглядом і несподіваними смаковими нотками. Саме про таку салатну закуску піде мова. Вашій увазі дивовижний салат з авокадо, помідорами, маслинами і пармезаном. Вишуканість страві додає, звичайно ж, екзотичний для нас, але встигший полюбитися плід авокадо. Цей фрукт славиться не тільки корисними властивостями, але й пікантним хвойно-горіховим смаком. У поєднанні з простими, але вдало підібраними інгредієнтами, салатик отримує ніжний, делікатний смак, який порадує всіх гостей.

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт.
  • Помідори чері - 120 г.
  • Маслини - 60 г.
  • Сир пармезан - 20 г.
  • Салат зелений - 50 г.
  • Сіль - за смаком
  • Олія рослинна - 10 мл.
  • Лимон - 20 г.

Етапи приготування

  • 01

    Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть пластинками. Збризнути авокадо лимонним соком. Помідори помити і нарізати четвертинками. Салат помити і просушити.

  • 02

    Сир натерти на дрібній тертці. Маслини нарізати кільцями. Викласти все на тарілку, полити олією і посипати сиром.