Салат з броколі і апельсинами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Салат з броколі і апельсинами

Пропонований салатик – справжнє втілення корисності. Завдяки багатому вітамінному складу і високій харчовій цінності броколі, що входить до складу страви, часто порівнюють з м'ясом і курячими яйцями. І що важливо – ця кольорова капуста має дуже низьку калорійність (всього двадцять вісім калорій), що порадує тих, хто дотримується всіляких дієт. Апельсин – так взагалі суцільне джерело вітамінів і цінних мінералів, тут і говорити не потрібно. Цей легкий салат приємно здивує незвичайними смаковими нотками (поєднання броколі і солодких апельсинів навряд чи де-небудь доведеться зустріти), а також дуже ефектним святковим виконанням: салатна закуска подається в шкірці від половинки апельсина.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 250 г.
  • Апельсини - 2 шт.
  • Капуста броколі - 140 г.
  • Огірки - 140 г.
  • Майонез - 30 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою. Броколі розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді.

  • 03

    Апельсини розрізати на половинки, витягти ложкою м'якоть з шкірки. Нарізати м'якоть шматочками і видалити плівки.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Наповнити салатом половинки апельсинів.