Салат з куркою, апельсинами та сиром фета
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат з куркою, апельсинами та сиром фета

Простий у приготуванні салат доповнить як святкове меню, так і Ваш буденний раціон. Поєднання ніжного філе курки, кисло-солодких дольок апельсинів, традиційного для Греції солоноватого сиру фети подарує Вам незабутні хвилини райської насолоди і божественного задоволення. Смачний і ароматний, легкий і свіжий, ситний і поживний, вишуканий і пікантний – компліменти для цього чудового салату можна підбирати вічність. Хрусткі волоські горішки доповнюють смакову палітру страви приємним горіховим смаком. І ще варто відзначити, що цей салатик зовсім не нашкодить Вашій фігурі, адже всі інгредієнти – дієтичне м'ясо, багатий вітамінами апельсин і цінні волоські горішки – так і рясніють користю.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 400 г.
  • Апельсин - 200 г.
  • Сир фета - 60 г.
  • Оливкова олія - 40 мл.
  • Горіхи волоські - 60 г.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Салат - 60 г.

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Очистити апельсини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Сир фета розкришити. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.