Салат з курячим філе, рисом і ананасами
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Салат з курячим філе, рисом і ананасами

Незвичайно простий у приготуванні і дуже смачний, поживний салат. Для даного салату краще використовувати довгий рис. Промивають його, поки вода в каструлі не стане прозорою. Щоб рис вийшов розсипчастий, його варять на повільному вогні 15-20 хв. в неемальованій каструлі із закритою кришкою. Як тільки вода повністю випарується - рис готовий. Замість ананаса можна взяти виноград, видаливши з нього кісточки. Рис можна замінити твердим сиром, нарізавши кубиками. Перед подачею салат ставлять у холодильник на 20-30 хвилин. Прикрашають страву, виклавши зверзу на неї часточки ананаса і зелень петрушки.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 300 г.
  • Консервовані ананаси - 300 г.
  • Варений рис - 150 г.
  • Консервована кукурудза - 380 г.
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Відварити філе до готовності. Остудити. Дрібно нарізати.

  • 02

    Ананаси нарізати невеликими шматочками.

  • 03

    Змішати філе, ананаси, рис, кукурудзу, трохи посолити.

  • 04

    Заправити майонезом.