Салат з тунця і спаржі з фетою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Салат з тунця і спаржі з фетою

Якщо душа бажає дивувати і радувати близьких вишуканими і смачними стравами – приготуйте цей чудовий салатик, не прогадаєте. Він відмінно виглядатиме на Вашому святковому столі і припаде до смаку всім гостям. Свіжі овочі та зелень вигідно підкреслюють насичений смак консервованого тунця, відомого своїм делікатесним і ніжним, але жирним і ситним м'ясом. Ця рибка відмінно відчуває себе в складі такого легкого і свіжого салату, не порушуючи смакову палітру страви. Шматочки злегка солонуватої фети надають нотку пікантності. При бажанні фету можете замінити бринзою або іншим козячим сиром, а замість спаржі використовувати броколі. І на завершення – легка заправка з оливкової олії.

Інгредієнти

  • Помідори - 200 г.
  • Суміш салатних листків - 120 г.
  • Спаржа зелена - 150 г.
  • Тунець консервований - 200 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Сир фета - 40 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Спаржу відварити в підсоленій воді (класти квасолю необхідно в окріп). Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Салат помити, просушити, нарвати руками. З тунця злити рідину. Сир фета розкришити або нарізати кубиками.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.