Салат з шинкою і яблуками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат з шинкою і яблуками

Салати є однією з найпопулярніших закусок на українському столі. Жодне святкове застілля або звичайний сімейний обід не обходиться без цієї традиційної страви. Завдяки поєднанню різних продуктів і заправок можна домогтися незвичайних, часом навіть несподіваних смакових ноток. Пропонуємо випробувати легкий і ситний салатик одночасно, який здивує Вас неповторним смаком. Не дивлячись на велику кількість компонентів, він дуже простий і швидкий у приготуванні. Страви, у складі яких є яблуко, завжди виходять соковитими, свіжими і хрусткими. Рекомендуємо використовувати кислі або кисло-солодкі сорти, такі як семеренко, антонівські. При бажанні маринований огірок можете замінити свіжим.

Інгредієнти

  • Шинка - 200 г.
  • Картопля - 200 г.
  • Стебло селери - 100 г.
  • Огірки мариновані - 100 г.
  • Яблука - 140 г.
  • Салат зелений - 60 г.
  • Майонез - 30 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Шинку нарізати кубиками. З огірків злити рідину. Нарізати їх кубиками або соломкою.

  • 02

    Селеру помити і нарізати кубиками. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  • 03

    Яблука помити і нарізати соломкою або кубиками. Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.