Салат "Астра"
Кількість порцій - 3
Час приготування - 40 хв

Салат "Астра"

Салат «Астра» - легкий, ніжний салат, який обов'язково сподобається любителям курки і овочів. У приготуванні він займає мало часу, має пікантний смак і неймовірний вигляд. Цей салат дуже ситний. Подавати можна як окрему страву або порційно, прикрашають салат зверху квітами у вигляді айстр з болгарського перцю. Квітки для салату формують тоненькими смужками червоного перцю, а серединки роблять з нарізаного жовтого перцю. Навколо квітки викладають листочки петрушки. Оригінальне оформлення салату «Астра» дозволить цій страві зайняти гідне місце на святковому столі.

Інгредієнти

  • Куряча грудка - 1 шт.
  • Помідори - 2 шт.
  • Часник - 2 зубчика
  • Яйця - 4 шт.
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Сухарі білі - 1 склянка
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Курку відварити до повної готовності в підсоленій воді. Яйця відварити вкруту.

  • 02

    Яйця очистити від шкаралупи і натерти на середній тертці, а м'ясо дрібно нарізати.

  • 03

    Помідори порізати невеликими кубиками. Часник дрібно посікти.

  • 04

    Перець нарізати кубиками.

  • 05

    Сухарики можна купити готові, а можна зробити самим: для цього взяти 3 шматочки білого хліба, збризнути водою, посолити і підсушити на сковорідці.

  • 06

    Викласти салат шарами: м'ясо, помідор, часник, яйце, перець солодкий, сухарики. Кожен шар промазати майонезом, а сухарики найкраще викласти відразу перед подачею на стіл, щоб вони не встигли розм'якнути.