Салат із тунця з білою квасолею
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат із тунця з білою квасолею

Салатів в наш час існує величезна кількість. Їх поділяють на певні категорії. Одні з їх дієтичні (дуже легкі і не калорійні), інші святкові (їх ще зазвичай заправляють майонезом, і в них багато різних інгредієнтів). А є ще й ситні салати. Ось один з таких ми вам і ходимо запропонувати. Це салат з тунця з білою квасолею. Квасоля сама по собі вже досить ситна. Але її потрібно їсти, так як в ній багато цинку і міді. Не кажучи вже про тунець. Як і в будь-якій рибі, в ньому дуже багато фосфору. Крім цього він багатий на жирні кислоти, які важливі для серцево-судинної системи. Помідори відмінно доповнюють весь салат. Він виходить досить ситний, і його можна подавати навіть як самостійну страву до вечері. Або ж з будь-яким гарніром.

Інгредієнти

  • Тунець консервований - 200 г.
  • Квасоля консервована - 200 г.
  • Помідори - 2 шт.
  • Маслини - 10 шт.
  • Огірки - 1 шт.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Базилік - 1 пучок
  • Сіль - за смаком
  • Олія рослинна - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Тунець розділити на великі шматочки, перед цим злити рідину. Викласти в миску.

  • 02

    Помідори нарізати на невеликі шматочки, яйця зварити круто. Огірки дрібно нарізати. Квасолю зварити.

  • 03

    Додати в миску з тунцем помідори, маслини, квасолю і огірки з яйцями. Все перемішати. Базилік дрібно нарізати, змішати окремо з маслом, заправити салат отриманою сумішшю.