Цікаво, що з яловичини можна робити не тільки соковиті шашлики і смачні супи, а й також салати. Саме завдяки яловичині салат вийде дуже ситним. Але в той же час не дуже калорійним, тому що відомо, що яловичина не так калорійна, як, наприклад, свиняче м'ясо. Що стосується таких незвичайних для салатів інгредієнтів, як гарбуз і гранат, то вони тільки додають величезний плюс всій страві. Таку різноманітність смакової гами ви не зустрінете більше ні в одному салаті. Не кажучи вже про те, що кожен з інгредієнтів збагачений безліччю вітамініта мікроелементів. Ви можете навіть подавати такий салат без гарніру або ж з грінками.
Гарбуз і яловичину відварити в окремих каструлях до готовності, остудити, нарізати кубиками.
Квасолю промити, печериці нарізати шматочками. Цибулю тонко нарізати кільцями і обшпарити окропом. Гранат розібрати на зерна.
У мисці змішати гриби, гарбуз, цибулю, квасолю і м'ясо, ретельно перемішати. Заправити майонезом. Додати зерна граната.