Салат м'ясний з гарбузом і гранатом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Салат м'ясний з гарбузом і гранатом

Цікаво, що з яловичини можна робити не тільки соковиті шашлики і смачні супи, а й також салати. Саме завдяки яловичині салат вийде дуже ситним. Але в той же час не дуже калорійним, тому що відомо, що яловичина не так калорійна, як, наприклад, свиняче м'ясо. Що стосується таких незвичайних для салатів інгредієнтів, як гарбуз і гранат, то вони тільки додають величезний плюс всій страві. Таку різноманітність смакової гами ви не зустрінете більше ні в одному салаті. Не кажучи вже про те, що кожен з інгредієнтів збагачений безліччю вітамініта мікроелементів. Ви можете навіть подавати такий салат без гарніру або ж з грінками.

Інгредієнти

  • Печериці консервовані - 100 г.
  • Гранат - 1 шт.
  • Квасоля консервована - 100 г.
  • Яловичина - 500 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - 150 г.
  • Гарбуз - 300 г.

Етапи приготування

  • 01

    Гарбуз і яловичину відварити в окремих каструлях до готовності, остудити, нарізати кубиками.

  • 02

    Квасолю промити, печериці нарізати шматочками. Цибулю тонко нарізати кільцями і обшпарити окропом. Гранат розібрати на зерна.

  • 03

    У мисці змішати гриби, гарбуз, цибулю, квасолю і м'ясо, ретельно перемішати. Заправити майонезом. Додати зерна граната.