Прекрасний варіант легкого і в той же час поживного сніданку представляємо вашій увазі. Несолодкі грінки з беконом та помідорами порадують вас прекрасним смаком. У даному сніданку дуже добре все продумано. Адже, ви тільки подивіться тут є і білки, якими багате м'ясо бекону та яйця, і жири і вуглеводи, які присутні в сирі пармезан і білому хлібі. А ще тут є помідори, зелена петрушка, часник, які багаті на вітаміни і клітковину, молоко, що містить кальцій. Отже, кращого сніданку, збалансованого жирами, білками, вітамінами і вуглеводами вам не знайти. Та й готується такий прекрасний сніданок легко та просто - всього двадцять хвилин.
Бекон обсмажити з двох сторін по 5 хвилин на сковороді (без олії).
Яйця збити виделкою з сиром, дрібно нарізаною зеленню і часником, молоком, сіллю і перцем.
На сковороді розтопити 50 г. вершкового масла. Вмочувати хліб в яєчну суміш і смажити з обох боків до рум'яної скоринки.
До столу подавати з беконом і нарізаними помідорами.