Несолодкі грінки з беконом та помідорами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Несолодкі грінки з беконом та помідорами

Прекрасний варіант легкого і в той же час поживного сніданку представляємо вашій увазі. Несолодкі грінки з беконом та помідорами порадують вас прекрасним смаком. У даному сніданку дуже добре все продумано. Адже, ви тільки подивіться тут є і білки, якими багате м'ясо бекону та яйця, і жири і вуглеводи, які присутні в сирі пармезан і білому хлібі. А ще тут є помідори, зелена петрушка, часник, які багаті на вітаміни і клітковину, молоко, що містить кальцій. Отже, кращого сніданку, збалансованого жирами, білками, вітамінами і вуглеводами вам не знайти. Та й готується такий прекрасний сніданок легко та просто - всього двадцять хвилин.

Інгредієнти

  • Скибочки бекону - 8 шт.
  • Скибочки білого хліба - 4 шт.
  • Яйця - 2 шт.
  • Молоко - 80 мл.
  • Натертий пармезан - 2 ст. л.
  • Зелень петрушки - за смаком
  • Часник - 1 зубчик
  • Помідори - 2 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Вершкове масло - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    Бекон обсмажити з двох сторін по 5 хвилин на сковороді (без олії).

  • 02

    Яйця збити виделкою з сиром, дрібно нарізаною зеленню і часником, молоком, сіллю і перцем.

  • 03

    На сковороді розтопити 50 г. вершкового масла. Вмочувати хліб в яєчну суміш і смажити з обох боків до рум'яної скоринки.

  • 04

    До столу подавати з беконом і нарізаними помідорами.