Омлет із грибами і м'ясним фаршем
Кількість порцій - 3
Час приготування - 40 хв

Омлет із грибами і м'ясним фаршем

Із задоволенням представляємо вам прекрасну страву - це омлет із грибами і м'ясним фаршем. Відмінна і смачна страва стане прекрасним рішенням проблеми сніданку. Страва дуже ситна і корисна. Вона здивує вас своїм насиченим і незвичайним смаком. Після такого ситного сніданку ви будете сповнені сил та енергії. Ваш організм буде готовий на нові звершення з самого ранку. Але знову ж таки ця страва для тих, хто з ранку любить добре поснідати, що, до речі, дуже правильно. Ну а для любителів легких сніданків, дана страва стане відмінною вечерею.

Інгредієнти

  • Яйця - 5 шт.
  • М'ясний фарш - 300 г.
  • Гриби - 300 г.
  • Молоко - 100 мл.
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яйця збити з молоком, ввести потроху борошно, розмішати.

  • 02

    Додати фарш, посолити, поперчити. Перемішати. З отриманої суміші на розігрітій сковорідці підсмажити тонкі омлети.

  • 03

    Обсмажити гриби з цибулею. Отриману суміш викласти на кожен омлет. Загорнути в рулети, помістити у форму для запікання.

  • 04

    Приготувати соус з подрібненого часнику зі сметаною. Змастити соусом кожен рулетик і поставити в духовку на 15 хвилин при температурі 150°С.