Сібас, запечений із помідором і яблуком
Кількість порцій - 3
Час приготування - 30 хв

Сібас, запечений із помідором і яблуком

Для того щоб приготувати смачну ситну, а головне швидку вечерю, не обов'язково щось вигадувати. Досить приготувати сібас, запечений з помідорами і яблуком. Сібас - риба морська і дуже корисна. Тому приготувавши таку страву ви дуже порадуєте вашу сім'ю, в першу чергу смаком, а по-друге користю. Риба сибас ще має одну дуже цікаву назву - морський вовк. Риба ця дуже хороша. Так як в ній дуже мало кісток, а м'ясо відрізняється надзвичайною ніжністю, м'якістю і тонким смаком. Сібас містить у великій кількості омегу-3. Про користь цієї поліненасиченої кислоти зараз багато написано. А ще сибас містить багато легкозасвоюваного білка, а це означає, що він не шкодить фігурі.

Інгредієнти

  • Сібас - 1 шт.
  • Яблуко - 1 шт.
  • Помідор - 1 шт.
  • Приправа до риби - 5 г.
  • Сіль - за смаком
  • Лимон - 1 шт.
  • Зелень - 1 пучок
  • Соняшникова олія - 10 г.
  • Мед - 10 г.

Етапи приготування

  • 01

    Рибу почистити, посолити, натерти спеціями. Зробити надрізи на верхній частині тушки.

  • 02

    Помідор нарізати півкільцями, відокремити м'яку частину від твердої. Тверду вкласти в надрізи на рибі, а м'яку дрібно нарізати і заповнити нею черевце риби.

  • 03

    Полити сібас соняшниковою олією. Яблуко нарізати напівкружечками, залити медом.

  • 04

    Викласти в сковорідку рибу, а зверху яблука в меду. Запікати при температурі 170°C 15 хвилин.

  • 05

    Готову рибу посипати подрібненою зеленню, прикрасити нарізаним лимоном.