Шашлик у духовці
Кількість порцій - 4
Час приготування - 3 г 50 хв

Шашлик у духовці

Можна готувати шашалик прямо вдома! Пропонуємо приготувати цю страву незвичним для нас способом - в духовці. Відмінна ідея, коли непередбачувана погода не відпускає виїхати на природу. Так що обов'язково додайте цей рецепт в свою кулінарну скарбничку, не пошкодуєте! А оскыльки страва калорійна, урізноманітнити її можна корисними овочами. Що стосується питання про вибір м'яса, то відмінним варіантом стане свинина - вона вийде дуже соковитою і ситної. Влаштуйте пікнік у себе вдома, і насолоджуйтеся теплим, затишним "домашнім пікніком".

Інгредієнти

  • Свинина - 700 г.
  • Цибуля - 4 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Спеції - за смаком
  • Прянощі - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Промите м'ясо нарізати на шматки середнього розміру. Для одночасного приготування майбутнього шашлику, шматки мають бути однаковими. Далі все посолити і поперчити.

  • 02

    Будь-яким зручним способом нарізати цибулю. Добре вижати, до утворення цибульного соку.

  • 03

    До цибулі додати раніш нарізане м'ясо, спеції і прянощі, а потім перемішати. Маринувати мінімум 3 години у прохолодному місці.

  • 04

    Замариноване м'ясо звільнити від цибулі, і нанизати на шампури достатню кількість шматків. У спеціальне деко (який використовують для приготування шашлику в духовці) викласти і готувати при температурі 180°C хвилин 30 до готовності.