Приготоване креветочне масло в домашніх умовах - це не тільки якісний і смачний продукт, це ще й економія сімейного бюджету. Швидко, просто і недорого. Найочевидніше його застосування - для сендвічів, також масло можна додавати в овочеві або рибні страви для надання їм приємного аромату креветок. Ще його використовують, як начинку для яєць, добавку до соусів, супів, прикрасу для холодних страв. У холодильнику креветочне масло може зберігатися 3-4 дні, а якщо його заморозити, то до 3-4 місяців. Для заправки салатів рекомендується готувати креветочне масло з панцирів креветок.
Креветки відварити, охолодити, очистити.
Подрібнити за допомогою блендера, потім розтерти з розм'якшеним маслом.
Приправити за смаком сіллю і лимонним соком, добре перемішати.
Викласти в формочку і поставити в холодильник хвилин на 10.