Слойки «Курка карі з грибами»
Кількість порцій - 6
Час приготування - 45 хв

Слойки «Курка карі з грибами»

Курка дуже дієтичне і смачне м'ясо. З курки готують всякі страви. Сьогодні ми вам пропонуємо зробити просту у приготуванні, але дуже смачну страву. Слойки «Курка карі з грибами» - це в першу чергу відмінна закуска. Вона настільки вам сподобається, що ви будете її готувати постійно і вже життя не будете представляти, якщо в будинку не буде слойок. До речі, якщо подавати слойки в гарячому вигляді, то вони цілком можуть вам зійти і за основну страву, адже, вони поєднують в собі і роль гарніру - гриби і листкове тісто, і роль основної страви - курка. А вже коли вони охолонуть і навіть на другий день їх добре вживати як закуску. Такі слойки ще дуже добре кудись брати з собою в дорогу або давати дітям у школу.

Інгредієнти

  • Майонез - 300 г.
  • Гриби - 200 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Куряче філе - 1 кг.
  • Тісто листкове - 500 г.
  • Олія рослинна - 6 ст. л.
  • Карі - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Гриби помити, почистити, нарізати шматочками. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, висипати подрібнену цибулю, обсмажити до золотистого кольору, додати гриби в сковороду до цибулі, обсмажити до готовності.

  • 02

    Для соусу, в миску викласти майонез, всипати приправу карі, додати гриби, перемішати.

  • 03

    Куряче філе нарізати пластинами завтовшки 0,5-1 см., посолити і поперчити за смаком, трохи відбити. Розігріти сковороду, викласти м'ясо, обсмажити до золотистого кольору.

  • 04

    Розкачати готове тісто, нарізати на прямокутники, на кожен шматочок тіста викласти шматочок м'яса, зверху викласти соус, накрити зверху половиною тіста, защипнути краї.

  • 05

    Викласти на змащене маслом деко, поставити в духовку на 15-20 хвилин, випікати при температурі 200-220°C.