Суп з дині і огірка
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Суп з дині і огірка

Хочете урізнобарвити своє меню та здивувати своїх близьких чимось колоритним та незвичайним, тоді цей суп-десерт однозначно підходить вам. Ніжні, соковиті шматочки дині, яка є просто королевою осені серед фруктів, в поєднанні зі свіженьким, хрумким огірочком, так і проситься стати вашим обідом. Додавання духмяної, трішки гострої за смаком м’яти, дасть можливість "розмалювати" наш суп. Така святкова страва не зможе не порадувати ваших діток своєю невимушеною вишуканістю смакових та корисних властивостей. Для дорослих останнє є дуже важливим аргументом, адже на початку осені так важливо накописити чим більше вітамінів, щоб наповнити організм енергією на весь наступний рік. Можемо бути впевнені і в дієтичносі даної страви, адже використання овочів та фруктів в одному супчику дасть можливість вдосталь насититись та не поласувати зайвими калоріями. Тому, споживання такої страви надасть вам масу мінеральних речовин та життєвих сил. Смакуйте із задоволенням!

Інгредієнти

  • Диня - 400 г
  • Огірки - 3 шт.
  • Йогурт без добавок - 100 г
  • Імбир - 5 г
  • Сіль - за смаком
  • М’ята - 20 г

Етапи приготування

  • 01

    Очистити огірки від шкірки, з них 2 огірки крупно нарізати, а третій дрібно, відкласти на певний час в сторону. Одну третину огірка нарізати тонкими скибочками – це для прикраси.

  • 02

    Диню очистити від шкірки і насіння.

  • 03

    Змішати всі інгредієнти, крім дрібно нарізаного огірка, в блендері до дуже ніжного стану. Потім додати дрібно нарізаний огірок, потім трішки збити блендером, так щоб залишилися маленькі шматочки огірка.

  • 04

    Поставити охолоджуватися у холодильник.

  • 05

    Подавати можна з ложечкою йогурту, скибочками огірка, м'ятою.