Суп із квасолею і копченостями
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г 20 хв

Суп із квасолею і копченостями

Пропонуємо вашій увазі дуже незвичайний суп. Суп з квасолею і копченостями досить ситний і поживний варіант обіду. Такий суп буде незамінний в холодну пору року. Так як він містить в собі досить велику кількість інгредієнтів, а також такі висококалорійні продукти, як свинячі ребра і квасоля. Суп як потужний титан впорається з усяким звірячим голодом. Суп досить корисний, завдяки білку, який є в квасолі і м'ясі. Суп містить також велику кількість овочів, які позитивно впливатимуть на ваше травлення. А зелень прекрасно наповнить ваш організм вітамінами. Такий суп, до речі, можна їсти і на другий день також. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Свині ребра - 0,5 кг.
  • Квасоля - 300 г.
  • Макарони - 200 г.
  • Картопля - 2 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Стебло селери - 1 шт.
  • Зелень - за смаком
  • Соняшникова олія - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Вода - 2 л.

Етапи приготування

  • 01

    Замочити квасолю на 6-10 годин.

  • 02

    Промити квасолю, залити 1 л. води і варити 5 хвилин.

  • 03

    Коли квасоля трохи покипить, долити воду, що залишилася. Варити 30 хвилин.

  • 04

    Після цього свині ребра порізати і додати в суп з квасолею.

  • 05

    Картоплю і селеру порізати кубиками. Додати до квасолі, коли вона буде м'якою. Варити разом 15 хвилин.

  • 06

    Дрібно порізати болгарський перець і цибулю, моркву натерти на крупній тертці, зелень подрібнити. На соняшниковій олії підсмажити цибулю, потім додати болгарський перець, моркву і смажити 5-7 хвилин.

  • 07

    Додати в суп макарони і зажарку, варити 10 хвилин. Під кінець додати сіль, перець і зелень. Подавати суп із квасолею гарячим.