Салат "Іспанський"
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Салат "Іспанський"

Серед величезного розмаїття іспанських страв особливе місце займають салати. Обід в Іспанії починається саме з салату. Як правило, всі салати іспанської кухні яскраві, соковиті і насичені. «Іспанський» салат або як його називають, салат з печерицями та фетою, можна з повною впевненістю віднести до дієтичної страви. Цей салат не жирний, дуже легкий і оригінальний за своїм складом. Готується салат «Іспанський» швидко і просто. Незвичне в цьому салаті те, що печериці маринуються в розсолі з-під оливок, і завдяки цьому гриби набувають дуже незвичайний смак. Рецепт цього салату відмінно підійде для тих, хто піклується про свою фігуру.

Інгредієнти

  • Зелені оливки (фаршировані лимоном) - 1 банка
  • Шампіньйони (свіжі, великі) - 8 шт.
  • Листовий салат - 1 пучок
  • Сир "Фета" - 100 г.
  • Оливкова олія - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Гриби промити, обсушити, нарізати тонкими часточками, залити маринадом, злитим з банки з оливками, залишити на 15 хвилин.

  • 02

    Оливки нарізати кружечками.

  • 03

    Сир розім'яти виделкою.

  • 04

    Листя салату порвати руками.

  • 05

    Злити маринад з посуду з грибами, змішати всі інгредієнти і заправити готовий салат оливковою олією. Не солити.