Досить простий салат з трохи солодких помідорів чері, корисних креветок і шпинату, з давно перевіреним смачним соусом з гірчиці, оливкової олії, лимонного соку і бальзамічного оцту. Такий салат ви полюбите відразу і будете готувати ще дуже довго. Скажімо так, цей салат відноситься до таких, що не набридають. За смаком можна додати сир моцарела, будь-який зелений салат (добре підійде рукола), авокадо або курку, запечену зі спеціями (до речі, креветки також можна не відварювати, а запекти в духовці або грилі). Салат може замінити вам повноцінну вечерю, бо містить достатню кількість білків, жирів і вуглеводів одночасно.
Шпинат помити, просушити і нарвати руками. Гірчицю змішати з олією, сіллю, оцтом, лимонним соком. Помідори помити і розрізати на половинки.
Креветки відварити протягом 5-7 хвилин в підсоленій воді. Змішати всі інгредієнти і додати заправку. Обережно перемішати салат і трохи охолодити перед подачею.