Салат з кальмарів з сиром і волоськими горіхами
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Салат з кальмарів з сиром і волоськими горіхами

Салат з відмінним поєднанням горіхів, сиру і морепродуктів. А «родзинку» йому додає яблуко, яке підходить просто чудово. З морепродуктів тут доданий кальмар, хоча також додати можна креветки, восьминіжки-бейбі або морський коктейль. А чи знаєте ви, що дуже багато людей припускаються помилки в приготуванні кальмара? По-перше, якщо кальмар варити більше 2 хвилин, то його м'ясо, грубо кажучи, стає «гумовим». По-друге, варити його необхідно без шкірки. Її легко можна зняти, опустивши кальмар на кілька секунд в окріп, а потім відразу ж в дуже холодну воду, тоді очистка кальмара зовсім не принесе вам клопоту.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Сир - 100 г.
  • Кальмари - 300 г.
  • Яблука - 150 г.
  • Майонез - 70 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яйця відварити в підсоленій воді, охолодити, очистити. Сир натерти на тертці. Кальмари відварити протягом 1-2 хвилин в підсоленій воді.

  • 02

    Яблука помити і нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.