Свинина в горіхах
Кількість порцій - 3
Час приготування - 2 г

Свинина в горіхах

Свинячу вирізку за цим рецептом попередньо маринують. Склад маринаду досить цікавий. Головні інгредієнти - мед, соєвий соус і спеції. Вдалий маринад - запорука успіху в приготуванні м'ясної страви. Другий важливий момент - використання для обвалювання м'яса оригінальної паніровки з кунжуту, маку і арахісу, заздалегідь обсмажених на сухій сковороді. Дві цих нескладних маніпуляції дозволять підготувати свинину до запікання в духовці. Саме ж запікання нетривале за часом і не вимагає Вашої участі. Смачна й ароматна "Свинина в горіхах" готова. Смачного!

Інгредієнти

  • Свиняча вирізка - 300 г.
  • Петрушка - 5 гілочок
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 щіпка
  • Коріандр - 0, 5 ч. л.
  • Базилік - 0, 5 ч. л.
  • Перець духмяний - 0, 5 ч. л.
  • Розмарин - 1 щіпка
  • Кунжут - 3 ст. л.
  • Мак - 3 ст. л.
  • Арахіс - 3 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Змішати мед, соєвий соус і спеції, додати петрушку, дрібку солі. М'ясо залити маринадом на 1 годину.

  • 02

    Для панірування кунжут, мак і арахіс обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.

  • 03

    На паніровку покласти замариновану свинину, обваляти її з усіх сторін.

  • 04

    Запікати при температурі 240°C 15 хвилин.