Суп-пюре з квасолі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Суп-пюре з квасолі

Квасоля - дуже корисний продукт, який широко використовують в кулінарії. Квасоля - важливий інгредієнт багатьох страв, але особливо гарні квасолеві супи-пюре. Вони смачні, наваристі, ароматні. Крім того, всі страви з використанням квасолі виходять дуже ситними. Для приготування запропонованої страви цілком підійде і суха, і консервована квасоля. При використанні сухої квасолі необхідно перед варінням замочити її на кілька годин у воді. Квасоля досить гармонійно поєднується з різними інгредієнтами. У нашому випадку вона чудово гармонує з ріпчастою цибулею, морквою, корінням селери і петрушки.

Інгредієнти

  • Квасоля - 600 г.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Коріння селери - 1 шт.
  • Коріння петрушки - 1 шт.
  • Морква - 4 шт.
  • Борошно пшеничне - 6 ст. л.
  • Олія рослинна - 160 мл.
  • Петрушка - 2 ст. л.
  • Вода - 1,5 л.

Етапи приготування

  • 01

    Квасолю необхідно попередньо замочити на ніч у воді, після відварити.

  • 02

    Цибулю, коріння селери і петрушки, а також моркву нарізати кубиками, відварити до готовності, потім протерти блендером до пюреподібної консистенції разом із відвареною квасолею.

  • 03

    Борошно необхідно просіяти, розігріти сковороду з олією, висипати борошно, обсмажити, додати трохи бульйону, в якому варилися овочі, додати в сковороду овочеве пюре, готувати протягом 4-5 хвилин. Додати сіль за смаком. До супу подають грінки.