Популярна останнім часом тайська кухня, що рясніє екзотикою, славиться своїми незвичайними стравами і оригінальними закусками. «Незвичайність» полягає в поєднанні не поєднуваних на перших погляд продуктів, а також надмірній любові тайців до гострих спецій і прянощів. Хочеться поділитися з Вами чудовою стравою, яке внесе різноманітність у Ваше сімейне меню і стане яскравим приємним спогадом, який захочеться випробувати знову і знову – тайські рибні котлетки. Додавання ароматних прянощів карі і коріандру, а також зеленої квасолі перетворюють звичну страву на справжнє свято для Ваших смакових рецепторів. Виглядають тайські рибні котлетки також дуже ефектно і апетитно.
Рибу помити, відділити від кісток, перекрутити в м'ясорубці або блендері до стану фаршу. Додати просіяне борошно, яйце і карі. Пропустити ще раз через м'ясорубку або в блендері.
Цибулю і квасолю помити і дрібно нарізати, додати до риби. Добре все перемішати, додати сіль і сформувати котлети. Розігріти рослинну олію на сковороді і обсмажити до золотистого кольору з кожного боку.