Тайські рибні котлети
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Тайські рибні котлети

Популярна останнім часом тайська кухня, що рясніє екзотикою, славиться своїми незвичайними стравами і оригінальними закусками. «Незвичайність» полягає в поєднанні не поєднуваних на перших погляд продуктів, а також надмірній любові тайців до гострих спецій і прянощів. Хочеться поділитися з Вами чудовою стравою, яке внесе різноманітність у Ваше сімейне меню і стане яскравим приємним спогадом, який захочеться випробувати знову і знову – тайські рибні котлетки. Додавання ароматних прянощів карі і коріандру, а також зеленої квасолі перетворюють звичну страву на справжнє свято для Ваших смакових рецепторів. Виглядають тайські рибні котлетки також дуже ефектно і апетитно.

Інгредієнти

  • Риба - 450 г
  • Борошно рисове - 45 г
  • Коріандр - 10 г
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Карі - 7 г
  • Квасоля зелена - 100 г
  • Цибуля зелена - 20 г
  • Олія рослинна - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Рибу помити, відділити від кісток, перекрутити в м'ясорубці або блендері до стану фаршу. Додати просіяне борошно, яйце і карі. Пропустити ще раз через м'ясорубку або в блендері.

  • 02

    Цибулю і квасолю помити і дрібно нарізати, додати до риби. Добре все перемішати, додати сіль і сформувати котлети. Розігріти рослинну олію на сковороді і обсмажити до золотистого кольору з кожного боку.