Ви – прихильник «здорових» страв? Тоді гарбуз в молоці доведеться Вам до душі і безсумнівно сподобається Вашим дітям. Гарбуз – корисний і універсальний продукт, багатий вітамінами і мінералами. Цей овоч містить рідкісний вітамін Т, так званий картінін, що прискорює обмінні процеси організму і активно спалює жири. Не переваріть гарбуз, і відмінний смак страви, не дивлячись на її невибагливість, гарантований. Борошно обсмажувати в олії до світло-жовтого кольору. Разом з цукром можна додати ваніль, корицю і кардамон. Шматочки гарбуза виходять соковитими і солодкими, а молоко, в якому тушкувався гарбуз, робить їх м'якими і ніжними.
Гарбуз очистити від шкірки і насіння. Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти в неї нарізану маленькими шматочками гарбуз, відварити до готовності. Після, остудити і висушити.
Нагріти сковороду із рослинною олією, всипати муку, трохи обсмажити. Влити молоко, додати цукор, перемішати.
Додати шматочки гарбуза в сковороду, довести до кипіння.