Іноді навіть до великого свята не хочеться робити занадто вигадливі страви, а навпаки, щоб стіл був у стилі мінімалізму. Або ж ви хочете зробити тортик до домашнього вечері і тому не хочете витрачати багато часу на його приготування. У будь-якому їх цих випадків вам знадобиться рецепт торта "трухлявий пень". Мабуть, свою назву він отримав через свій зовнішній вигляд. І правда, подивившись на фото, шматочок торта нагадує старий пень. Але це тільки зовні. Спробувавши шматочок цього торта, ви навіть не повірите, що за таку малу кількість часу і з таким набором інгредієнтів можна зробити такий смачний торт. А ваші гості будуть просити рецепт, тому що складно уявити, що такий торт може комусь не сподобатися.
Яйця збити з 1 ст. цукру, додати варення, кефір, соду та борошно. Ретельно перемішати.
Тісто вилити у форму, змащену маслом та посипану борошном. Випікати 30 хвилин при температурі 180°С.
Для крему потрібно збити сметану з 0,5 ст. цукру.
Готовий бісквіт розрізати на коржі і змастити кремом.
Прикрасити за смаком.