Торт "Трухлявий пень"
Кількість порцій - 10
Час приготування - 1 г 10 хв

Торт "Трухлявий пень"

Іноді навіть до великого свята не хочеться робити занадто вигадливі страви, а навпаки, щоб стіл був у стилі мінімалізму. Або ж ви хочете зробити тортик до домашнього вечері і тому не хочете витрачати багато часу на його приготування. У будь-якому їх цих випадків вам знадобиться рецепт торта "трухлявий пень". Мабуть, свою назву він отримав через свій зовнішній вигляд. І правда, подивившись на фото, шматочок торта нагадує старий пень. Але це тільки зовні. Спробувавши шматочок цього торта, ви навіть не повірите, що за таку малу кількість часу і з таким набором інгредієнтів можна зробити такий смачний торт. А ваші гості будуть просити рецепт, тому що складно уявити, що такий торт може комусь не сподобатися.

Інгредієнти

  • Яйця - 2 шт.
  • Цукор - 1,5 ст.
  • Будь-яке варення - 1 ст.
  • Кефір - 1 ст.
  • Сода - 1,5 ч. л.
  • Борошно - 1, 5 ст.
  • Сметана (для крему) - 250 г.

Етапи приготування

  • 01

    Яйця збити з 1 ст. цукру, додати варення, кефір, соду та борошно. Ретельно перемішати.

  • 02

    Тісто вилити у форму, змащену маслом та посипану борошном. Випікати 30 хвилин при температурі 180°С.

  • 03

    Для крему потрібно збити сметану з 0,5 ст. цукру.

  • 04

    Готовий бісквіт розрізати на коржі і змастити кремом.

  • 05

    Прикрасити за смаком.