Трикутні котлетки
Кількість порцій - 8
Час приготування - 40 хв

Трикутні котлетки

Втомилися від одноманітних м'ясних страв? Приготуйте трикутні котлетки. Особливість цього рецепту в тому, що фарш (можна взяти будь-який – курячий, свинячий, яловичий або з риби) з двох сторін закривають тонкі листи вафельного тіста. Коржі просочуються соком м'яса і стають м'якими і ароматними. В даному випадку корж виконує роль панірування. З фаршем можете імпровізувати і додати запашні трави, спеції, які Ви любите. Товщину котлет Ви регулюєте самостійно. Якщо намажете фарш більш тонким шаром, котлетки вийдуть борошняними. Кількість часу обсмаження також залежить від товщини фаршу. У підсумку Вас чекають смачні, апетитні котлетки з цікавим вафельним рельєфом.

Інгредієнти

  • Вафельні коржі - 1 упаковка
  • Фарш (будь-який) - 500 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Спеції - за смаком
  • Яйця - 4 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Змішати фарш зі спеціями, посолити, додати 2 яйця і дрібно нарізану цибулю.

  • 02

    Розподілити масу з фаршу по коржу (можна взяти 2 коржі), накрити зверху другим, акуратно притиснути по всій поверхні і дати полежати хвилин п'ятнадцять, щоб коржі трохи зволожилися від фаршу і не кришилися при нарізці.

  • 03

    Нарізати трикутними шматочками.

  • 04

    Вмочити в яйці (2 шт.) І смажити з двох сторін на сковороді на середньому вогні на соняшниковій олії до готовності.