Салат з тунця, оливок і помідорів
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Салат з тунця, оливок і помідорів

Легкий, ароматний і вишуканий салатик, який здивує Вас відмінними смаковими якостями і яскравими, соковитими фарбами. Гармонійний склад цього салату дозволяє визначити його до пікантної середземноморської кухні, яка відома своїми корисними як для фігури, так і для настрою стравами. Головний компонент страви – корисний і дієтичний морський делікатес тунець, м'ясо якого дуже ніжне, делікатне і відмінно поєднується зі свіжими овочами. Салат готується в лічені хвилини, тому Ви сміливо можете його приготувати не тільки коли гості на порозі, але і коли вони вже сидять за столом. Зверніть увагу, рибні консерви і оливки самі по собі досить солоні, тому салатик можна не солити.

Інгредієнти

  • Тунець консервований - 200 г.
  • Помідори - 200 г.
  • Оливки без кісточок - 100 г.
  • Кукурудза - 100 г.
  • Морква - 80 г.
  • Сир - 60 г.
  • Оливкова олія - 40 мл.
  • Салат - 40 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    З кукурудзи і тунця злити рідину. Тунець трохи розім'яти виделкою. Оливки нарізати скибочками. Помідори помити і нарізати кубиками або шматочками.

  • 02

    Моркву помити, відварити, охолодити, очистити, натерти на крупній тертці. Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, спеції за смаком і перемішати салат.