Салат із тунця і квасолі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 2 г 30 хв

Салат із тунця і квасолі

Іноді хочеться чогось незвичайного, легкого та смачного. Представляємо вам рецепт приготування салату із тунця і квасолі. На перший погляд може здатися, що даний склад салату не зовсім сумісний і здивувати ні чим не здатний. Але це не так. Адже, навіть із самих звичайних інгредієнтів можна зробити незвичайний і смачний салат. Квасоля і тунець, на перший погляд, здаються тут не зовсім сумісними, але саме вони дають той незвичайний і ні з чим не порівнянний смак. Найголовніше в кулінарії - це не боятися експериментів і тоді у вас вийде в підсумку така незвичайна і смачна страва, як наш салат. Можна красиво і акуратно прикрасити наш салат зеленню і ось наша мила страва готова до подачі на святковий стіл.

Інгредієнти

  • Тунець - 1 банка
  • Квасоля - 150 г.
  • Огірок - 1 шт.
  • Яйця - 2 шт.
  • Петрушка - за смаком
  • Лимон - 1 шт.
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Квасолю залити холодною водою і залишити на ніч замочуватися.

  • 02

    Змінити воду для квасолі, поставити квасолю варитися. Варити протягом 1,5-2 години, до повної готовності. У самому кінці варіння посолити.

  • 03

    Відварити яйця. Огірок порізати дрібними кубиками.

  • 04

    Петрушку дрібно порізати.

  • 05

    У салатницю покласти шматочки тунця (рідину злити), трохи розім'яти виделкою.

  • 06

    До тунця додати огірок, квасолю і петрушку.

  • 07

    Полити соняшниковою олією і лимонним соком (2 ст. л.) Перемішати, при необхідності трохи посолити.

  • 08

    Зверху викласти часточки варених яєць.