Гарбузовий джем із хурмою й апельсином
Кількість порцій - 8
Час приготування - 45 хв

Гарбузовий джем із хурмою й апельсином

Що може об'єднати два різних за смаковими якостями плодів, окрім як помаранчевого кольору? Виявляється, вони можуть возз'єднатися у солодкому джемі. Гарбузове варення із хурмою і цедрою апельсина, ось, що пропонуємо обов'язково спробувати. Усі інгредієнти можна відшукати в магазинах і потрудитися над приготуванням корисної смакоти. Фруктово-овочевий набір готовий? тоді негайно треба взяти участь в готуванні джему. Головне правило при його готуванні - це регулярно видаляти піну і періодично помішувати. Як бачите, нічого складного немає. Смачні джемові ласощі - задоволення круглий рік!

Інгредієнти

  • Гарбуз - 300 г.
  • Хурма - 3 шт.
  • Цукор - 300 г.
  • Цедра апельсину - за смаком
  • Вода - 50 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Гарбуз почистити і нарізати кубиками. Потримати 5 хвилин в мікрохвильовій печі і подрібнити у блендері.

  • 02

    Хурму також помити і порізати. Перетворити в кашку за допомогою блендера.

  • 03

    Змішати помаранчеві плоди. Додати цукор, цедру апельсина і воду.

  • 04

    Варити на повільному вогні 40 хвилин. Головне, постійно помішувати.

  • 05

    Закатати, отриманий джем гарячим у банки.