Тушкована яловичина в кокосовому молоці з карі
Кількість порцій - 6
Час приготування - 3 г

Тушкована яловичина в кокосовому молоці з карі

Інгредієнти

  • Олія соняшникова - 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Карі мелений - 2 ст.  л.
  • Чилі мелений - 0,5 ч. л.
  • Яловичина - 1 кг.
  • Бульйон яловичий - 150 мл.
  • Молоко кокосове - 400 мл.
  • Нут консервований - 820 г.
  • Шпинат свіжий (листя) - 200 г.

Етапи приготування

  • 01

    На сковороду вилити 1 ст. л. олії, поставити на вогонь, розігріти сковороду, висипати подрібнену цибулю, обсмажити 3-4 хвилини. Висипати карі і чилі, обсмажити протягом 1 хвилини. Вилити олію, що залишилась в сковороду разом з нарізаним м'ясом. Перемішати інгредієнти, обсмажувати 4-5 хвилин.

  • 02

    Влити кокосове молоко разом з бульйоном в сковороду, довести до кипіння, накрити сковорідку зверху кришкою, тушкувати 1,5 години періодично змішуючи. Після, додати нут, готувати 30 хвилин.

  • 03

    В кінці додати в сковороду подрібнений шпинат, тушкувати ще 2 хвилини.