Пропонуємо вашій увазі прекрасний рецепт легкого і в той же час дуже ситного і поживного овочевого супу. Цей неймовірно легкий, смачний, незвичайний за смаком супчик можете приготувати і в якості основної страви, і якості першої страви. В якості основної страви його добре готувати влітку, коли не хочеться їсти важку їжу і дуже наїдатися. У цьому випадку він поєднає для вас і першу страву, і другу. Він стане для вас відмінним обідом. Обов'язково радимо вам спробувати його, може, він стане і вашим улюбленим супчиком також. Готувати його не надто важко. Цей суп до того ж дуже корисний, тому що містить в собі дуже багато корисних інгредієнтів. Приємного апетиту!
Цибулю очистити від шкірки і дрібно нарізати. Стебла селери також дрібно нарізати.
Баклажани і цукіні нарізати невеликими кубиками.
Капусту дрібно покришити соломкою.
Помідори нарізати невеликими кубиками.
Моркву натерти на середній терці.
У каструлі, на соняшниковій олії, трохи обсмажити цибулю, додати моркву і теж трохи обсмажити.
Потім у каструлю додати баклажани і цукіні й тушкувати хвилин 5.
Після чого додати капусту, селеру і помідори і знову залишити тушквати хвилин на 5.
Після чого налити в каструлю близько 2,5 літрів води і на невеликому вогні довести до кипіння. Посолити, поперчити.
Поки суп доходить до кипіння, скатати з фаршу невеликі кульки або шматочки. Коли суп закипить, додати фарш і залишити варити ще 15 хвилин.
Готовий суп подавати, посипавши трохи зеленню.