Овочевий суп із фаршем
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г 10 хв

Овочевий суп із фаршем

Пропонуємо вашій увазі прекрасний рецепт легкого і в той же час дуже ситного і поживного овочевого супу. Цей неймовірно легкий, смачний, незвичайний за смаком супчик можете приготувати і в якості основної страви, і якості першої страви. В якості основної страви його добре готувати влітку, коли не хочеться їсти важку їжу і дуже наїдатися. У цьому випадку він поєднає для вас і першу страву, і другу. Він стане для вас відмінним обідом. Обов'язково радимо вам спробувати його, може, він стане і вашим улюбленим супчиком також. Готувати його не надто важко. Цей суп до того ж дуже корисний, тому що містить в собі дуже багато корисних інгредієнтів. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Фарш - 500 г.
  • Цукіні - 300 г.
  • Баклажани - 300 г.
  • Капуста - 250 г.
  • Помідори - 300 г.
  • Стебла селери - 300 г.
  • Морква - 150 г.
  • Цибуля ріпчаста - 150 г.
  • Зелень - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком
  • Вода - 2,5 л.

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю очистити від шкірки і дрібно нарізати. Стебла селери також дрібно нарізати.

  • 02

    Баклажани і цукіні нарізати невеликими кубиками.

  • 03

    Капусту дрібно покришити соломкою.

  • 04

    Помідори нарізати невеликими кубиками.

  • 05

    Моркву натерти на середній терці.

  • 06

    У каструлі, на соняшниковій олії, трохи обсмажити цибулю, додати моркву і теж трохи обсмажити.

  • 07

    Потім у каструлю додати баклажани і цукіні й тушкувати хвилин 5.

  • 08

    Після чого додати капусту, селеру і помідори і знову залишити тушквати хвилин на 5.

  • 09

    Після чого налити в каструлю близько 2,5 літрів води і на невеликому вогні довести до кипіння. Посолити, поперчити.

  • 10

    Поки суп доходить до кипіння, скатати з фаршу невеликі кульки або шматочки. Коли суп закипить, додати фарш і залишити варити ще 15 хвилин.

  • 11

    Готовий суп подавати, посипавши трохи зеленню.