Йоркширський пудинг - національне блюдо Англії, свою назву отримало на честь графства Йоркшир на півночі країни. Це булочка з хрусткою скоринкою і м'якою повітряною начинкою, солоної на смак. Цей пудинг прекрасно гармонує з будь-якими видами м'яса. Його часто подають разом з ростбіфом, біфштексом або стейком, тушкованими овочами. Подавати страву потрібно остиглою до кімнатної температури. В якості підливи до неї часто використовують соус, який залишився після приготування м'яса. Під час запікання в пудингу утворюються поглиблення, які фарширують різними начинками. Це може бути сир, гриби, червона ікра, паштет, варення, згущене молоко або будь-яка інша начинка на ваш смак.
Яйця злегка збити виделкою, посолити, влити половину молока, змішаного з водою. Всипати просіяне борошно. Розтерти вінчиком, щоб не залишилося грудочок.
Влити решту рідини, злегка збити вінчиком. Залишити при кімнатній температурі на 20 хвилин.
У кожну формочку покласти по шматочку масла і поставити в розігріту до 220°C духовку на 5 хвилин.
Наповнити форми борошном на третину. Повернути в духовку і випікати 15 хвилин. Готові пудинги повинні мати вигляд тарілочок з поглибленням для начинки.