Закуска з кабачків буде дуже доречна при будь-якій нагоді. Її можна подавати і до звичайного столу разом з якимось гарніром. Але можна також і під час якогось свята, як холодну закуску. Якщо ваша мета - просто добре провести час, то можна навіть подавати їх без гарніру, як за звичайним фуршетом. Завдяки яйцям і сиркам, які загорнуті в кабачок, закуска виходить досить ситною, і ваші гості не будуть голодними, але й переїдати теж ніхто не буде. Що ж до кабачків, то вони дуже соковиті і насичені вітамінами, які потрібні нашому організму. Тому спробуйте скомбінувати приємне з корисним - приготуйте смачну закуску з кабачків.
Кабачки нарізати уздовж завтовшки 5 мм. Обваляти кожну скибочку в борошні та обсмажити в олії до золотистої скоринки.
Яйце відварити і порізати на кубики. Часник очистити і видавити на пресі для часнику. Сирок натерти на терці. Змішати яйця, часник і майонез.
Змастити кожен шматочок кабачка начинкою і згорнути рулетиком, посипати зеленню.